luni, 14 octombrie 2013

Munte in Octombrie

In weekend am fost la munte. Ne-am hotarat sa mergem sambata dimineta cu masina, parcam la telecabina in Busteni, facem traseul Cascada Urlatoarea, mancam si inapoi acasa.

Doar ca pe munte ne-am ratacit si in loc sa facem stanga spre Cascada Urlatoarea, am luat-o pe triunghiul albastru, traseu pe Jepii Mari care duce la Piatra Arsa (5 ore de mers, nerecomandat decat turistilor bine pregatiti, aveam sa aflam ulterior). Dupa vreo doua ore de mers ne dam seama ca ceva e in regula, traseul era dificil, erau cruci de la cei ce murisera pe traseu si nici vorba de cascada. Am glumit noi ca am imbatranit si facem 30 min (cat ar fi trebuit sa fie traseul) in 3 ore dar totusi, la un moment ne-am intalnit cu 2 alpinisti care se intorceau si s-au uitat ciudat la noi si la copil si din nou la noi, apoi ne-au spus ca nu suntem pe drumul bun si ca mai bine ne intoarcem. Si uite asa am facut 4 ore de mers in directia gresita, plus o ora pana la Cascada (ca nu ne-am lasat pana n-am ajuns si acolo).

Daca mai prindem un weekend frumos, repetam experienta. Financiar efortul a fost minim: 100 lei motorina+ 60 lei ciorba si papanasii, psihic aventura a fost priceless, ne-am incarcat cu energie:) Mi-a placut mult de tot, vremea superba, soare, padurea in toate culorile pamantului...nu mai vroiam sa plec de acolo. Si dovada:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu