miercuri, 15 mai 2013

Vanzatorii ambulanti din parcuri


Nu stiu daca vi s-a intamplat...apar cu sacosicile dupa ei...se aseaza chiar in mijlocul locului de joaca, langa tobogane si incep sa insire pe jos: bile verde fosforescent care se invart si isi schimba culoarea, lansatoare de elice zburatoare, tuburi din alea care fac balonase, sabii din plastic luminoase...etc
Copiii sunt atrasi ca niste zombie de culorile ademenitoare si se lasa cu plansete si dureri de inima de ambele parti. Intr-o zi i-am biruit ...de fapt sotul:

-Aveti autorizatie sa vindeti aici?
-Nu Shefu, dar facem si noi un ban, am venit si ieri, ne stie lumea.
-Atunci strangeti repede si plecati de aici
-Nu plecam, de abia ne-am instalat..
-Ma tu n-auzi sa pleci, alminteri iti bag elicea aia undeva..



Aici se pare ca a vorbit pe limba lui, ca a strans repede si a plecat.
Dar stiu ca e doar o victorie temporara, am vazut cum gardianul se uita si nu spunea nimic. Dar mi se par sadici de-a dreptul cum baga jucariile chiar sub nasul celor mici si forteaza parintii sa cumpere porcarioarele respective la preturi de-a dreptul exagerate.

I-ati vazut si voi?

4 comentarii:

  1. i-am vazut, da, scapi de ei daca esti vulgar si agresiv. noi suntem de-amandoua, deci am scapat de ei. ultima data sotul meu l-a informat pe ala ca daca il face pe alex sa planga in vreun fel, ii sparge toate baloanele. eu la randul meu am invitat calduros o duamna cu aceleasi baloane fatidice sa imi sufle in cur. etc. tu nu e musai sa fii asa, dar e suficient sa ii zici ca daca pune mana copilul tau pe ceva, o sa consideri cadou din partea casei. ce o sa faca? sa cheme politia? lol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama, dar unde va duceti voi in parcuri? Ca noi n-avem din astea :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai in Parcul Tineretului...
    si ma enerveaza ca n-au nici o jena...mie imi tremura picioarele pana sa le spun ceva, iar ei se ridica tacticos si se aseaza 10 metri mai incolo...

    RăspundețiȘtergere