joi, 15 martie 2012

Scolaresc

Un post scolaresc, dar nu ma pot abtine:

Daca ar fi sa fac o lista negandita despre blogurile care-mi plac cel mai mult si ce as lua de la fiecare, lista ar fi urmatoarea (ordinea e complet aleatoare):


e un blog extrem de personal, cred ca de asta imi si place asa mult, cu trairi intense, cu multa profunzime si suferinta dar si cu multa putere. Daca ar fi sa ma opresc la un cuvant – as spune PROFUNZIME

nu stiu de ce le-am pus laolata :) dar imi aduc atata optimism si pofta de viata incat lesinata de mine ”mi-am rupt o unghie viata mea e terminata”, are de invatat multe lectii. Mai ales despre UMOR si auto- ironie.

mie imi pare despre libertate si a te simti bine in pielea ta, cu bune si cu rele. Despre a vorbi sincer si direct, despre ECHILIBRU.

the one and only printesa blogurilor din Romania, a fost poarta mea de intrare in blogosfera si m-a prins forever cu sinceritatea si deschiderea cu care scrie si impartaseste din experientele ei. SINCERITATE cred ca e cuvantul cheie.

un blog puternic si profund , puternic chiar si in momentul in care autoarea scrie despre frici, slabiciuni si ezitari. Aici nu am decat un cuvant: RESPECT.

un deliciu de blog :) mi-e greu sa-l caracterizez dar cred ca un amestec fericit de inspiratie, deschidere, pofta de viata, peste care troneaza lejer o tona de OPTIMISM.

aici te simti bine de cand ai intrat prima data. O vorba buna, o atitudine intelegatoare si pacifista. Respect pentru opinia celorlalti. Cred ca cea mai SOCIABILA prezenta online:)

DISCLAIMER 1 Sper din tot sufletul ca autoarele sa nu citeasca aici, m-as simti penibil:)
DISCLAIMER 2 Este parere pur personala, sunt covinsa ca o evaluare obiectiva ar fi foarte diferita de opinia mea, dar eu asta am simtit, asta am scris.
DISCLAIMER 3 nu am pretentia ca am facut review la toata blogosfera romaneasca, sunt convinsa ca sunt foarte multe bloguri faine si eu inca nu le-am descoperit.

Ufff, gata, ii dau drumul.

2 comentarii:

  1. Draga mea,

    Ma onoreaza sincer faptul ca m-ai mentionat in lista ta. Si stii ce e cu adevarat frumos? Faptul ca ne-ai asezat pe mine si karioka laolalta:D Ce nu stie nimeni este ca noi doua suntem prietene de cativa ani deja (suntem surori, ca s-o citez si pe kariokuta), asa ca nu pot sa nu ma bucur ca si tu ne "simti" in aceeasi oala:D

    Te pup si te imbratisez!
    Monica

    RăspundețiȘtergere
  2. hei, m-ai descoperit:)

    am avut ezitari sa scriu lista asta pentru ca n-am vrut sa sune a lingusire, dar chiar imi place ce citesc si apreciez curajul de a pune pe hartie(monitor) randuri despre trairi personale, uneori foarte personale.

    iti multumesc si eu ca ai trecut pe aici:)

    RăspundețiȘtergere