marți, 17 iulie 2012

Idiocracy



O comedie la care - la sfarsit mai mult te umfla plansul decat rasul, despre cum o sa evolueze omenirea. Grotesc si tras de par - dar cat de adevarat pe alocuri. Asta imi aduce aminte de doua lucruri:

  1. postarea mea
  2. postarea altcuiva

Enjoy!

3 comentarii:

  1. am vazut si eu filmul si am rezistat eroic pana la sfarsit pentru ca nu am avut nimic mai bun de facut. dureros e ca incepi sa iti pui intrebarea daca nu cumva catre asta ne indreptam.
    ia da un ochi aici si spune-mi nu ti se pare ca arata drumul catre Idiocracy?
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PEfNgOFeiJY#!

    RăspundețiȘtergere
  2. m-am uitat si e destul de "conspirationist" filmuletzul, ma intreb daca asa stau lucrurile si in realitate, din pacate nu am avut nici o tangenta cu sistemul de invatamant american, doar asa, ce am vazut prin filme. apropo, mi se pare haios ca in Romania se incearca sa se copieze din ce in ce mai mult modelul american...adica e un model de succes si merita sa-l aplicam si noi:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da, pare un pic conspirationist, dar datele sunt date. daca facem abstractie de conspiratie si luam in calcul numai numerele, tot se nasc niste semne de intrebare.
      din pacate, Romania niciodata nu a copiat chestiile bune. cred ca Finlanda are cel mai bun sistem de invatamant. si cel mai sanatos.

      Ștergere