luni, 1 octombrie 2012

Dupa 20 de ani

1 octombrie, boboc din nou -  dupa 20 de ani. Cine ar fi crezut...

5 comentarii:

  1. Serios?
    Bravo,scolarita draga!
    Mult succes!
    Ce studiezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Psihologie...sper sa apuc sa si practic inainte de a iesi la pensie:)

      Ștergere
  2. Felicitari! Felicitari! De cand am intrat pe blogul tau prima data am simtit ca rezonez suta la suta cu ceea ce scrii. Acum m-am prins si de ce: avem interese comune. Si teluri :)
    Eu m-am trezit doar in toamna sa ma inscriu la psihologie, un vis mai vechi de-al meu. De-abia in toamna mi-a facut timp, a se citi bani, ca facand prima facultate la buget pe asta trebuie sa o platesc. Daaar surpiza: o medie peste 9 la bac nu-ti asigura si un loc la facultate. Deci n-am intrat :)) (n-am crezut ca poate fi asa o concurenta la psihologie)
    Dar la anul nu ma las si sper la fel ca tine ca nu ma prinde pensia inainte sa lucrez si eu in domeniu :)
    Deci bafta, la anul iti cer impresii, sfaturi si cursuri!
    P.S. Am citit si rascitit postarile cu gradinita si raman tot timpul socata, n-am comentat nimic pentru ca eu tind sa devin vehementa pe subiectele astea (copii, invatamant) si mai speriu uneori oamenii. Dar nu mi se pare deloc ok ce se intampla acolo...
    Anca

    RăspundețiȘtergere
  3. Anca, multumesc...exact asa am patit si eu, am dat in toamna trecuta si n-am intrat cu 9...se pare ca intr-adevar e cerere mare. Eu am avut senzatia din blogul tau ca tu lucrezi in domeniul "umanistic" si cumva psihologia ar fi ca o completare (corecteaza-ma daca gresesc) La mine e o diferenta de 180 de grade si trebuie sa o iau de la zero...dar vine o vreme cand nu-ti mai pasa de gura lumii and a (wo)man have to do what a (wo)man have to do:)
    referitor la gradinita, nu stiu ce sa zic...sunt si eu in dilema...o vad ca s-a obisnuit cu ideea dar nu-i vad luminitele alea din ochi cand iese de acolo si nu-mi spune nimic de genul ca a fost frumos si s-a distrat pe cinste...om vedea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, ai dreptate, sunt exclusiv de formatie umanista :)) In facultate am facut si cursuri de psihologie, multa pedagogie inutila si altele pe acelasi calapod. Dar acum simt ca vreau altceva.
    Chiar sa nu-ti pese de ce zice lumea, follow your dream :)

    RăspundețiȘtergere