luni, 8 aprilie 2013

Sedinta de terapie la un pret special



Te invitam la psiholog pentru prima data
In perioada 15 – 19 aprilie 2013, la Orange Pen Center Bucuresti.
 
Traiesc in Romania si asta imi ocupa... tot!
Ce sa caut la psiholog?
            Atunci cand spun "psiholog", se poate intampla sa ma gandesc la faptul ca nu am nevoie, ca ma pot descurca si singur, ca nu sunt bolnav si ca, la urma urmelor nu traiesc in Statele Unite, unde toata lumea merge la psiholog pentru "nimicuri" si ca de fapt un psiholog nici nu imi poate rezolva mie problemele.
            M-as putea gandi ca s-ar putea ca problemele mele nici sa nu aiba vreo rezolvare, cat timp lucrurile stau cum stau si situatia este asa cum este, nu?
            Si totusi, se poate sa ma simt singur, fara iesire dintr-o situatie, trist si fara sens, obosit sa ma mai lupt cu morile de vant, suparat sau nervos. Pot sa ma simt nelinistit, trist, panicat, furios, neputincios sau disperat. Pot fi depresiv, anxios, timid. Pot sa am probleme cu somnul, jobul, familia, greutatea, tensiunea, stresul, programul de lucru, timpul liber, singuratea sau prietenii….
 
Daca vrei sa vorbesti cu un psiholog, sa incepi o terapie, ai nevoie de un sfat sau pur si simplu vrei sa afli ce se intampla cu tine, te asteptam la o prima intalnire, o sedinta cu unul dintre cei 2 psihologi - Ludovic Sandulescu si Andrei M. Ludosan.
 
In cadrul saptamanii 15 – 19 aprilie, se programeaza sedinte individuale cu persoanele care se inscriu prin e-mail sau telefonic. Persoana inscrisa poate alege cu care dintre cei 2 psihologi doreste sa se intalneasca.
 
Atentie: Nu pot participa la aceasta saptamana de sedinte:
-                    persoanele care se afla intr-o terapie / consiliere cu un alt psiholog.
-                    persoanele care au mai lucrat in trecut cu unul dintre cei 2 psihologi.
 
Sedinta dureaza 45 de minute.
Costul acestei sedinte: 30 lei/persoana.
Perioada: 15-19 aprilie 2013, orele 10:00 – 20:00.
Locatia: Orange Pen Center Bucuresti – Magheru nr. 7, scara 1, etaj 3, ap. 1, sector 1.
Inscrieri la: 0756.481.983 sau la office@orangepen.ro
 
Psihologii:
Ludovic Sandulescu – psiholog clinician, formare in analiza tranzactionala, formator acreditat CNFPA si co-initiator al grupului de dezvoltare personala “Cine sunt eu?”, ca si al workshop-ului “Copilul meu nu ma asculta”.
Andrei M. Ludosan – psiholog, psihoterapeut cu formare in hipnoza clinica si psihoterapie ericksoniana, formator acreditat CNFPA si sustinator al cursurilor “Invata Autohipnoza”, “Comunicarea Hipnotica” si “Hipnoza, Regresie si Progresie”.

8 comentarii:

  1. nice! Poate asa se vor educa si romanii nostri sa rosteasca "psiholog" fara rusine!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, dar inca nu se face diferenta intre psiholog si psihoterapeut. pt ca in Romania sunt toti bagati in aceeasi oala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar cat costa in mod normal? Si, mai important, daca-mi place si mai vreau?... :)
    Multumim de sugestie. Eu ma voi gandi la aceasta propunere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabi, la facultate, cu colegii am parte de normalitate...sa vezi cu cata relaxare si calm discutam despre atacuri de panica, traume din copilarie si recomandari de psihologi buni...asta e insa "realitate de laborator" ca sa zic asa, de abia astept momentul cand acest lucru va deveni firesc si in lumea de afara...

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim, intr-adevar exista aceasta confuzie, mereu o intalnesc, dar mai grava mi se pare cea in care se asimileaza denumirea de psiholog cu cea de medic psihiatru....nu ti s-a intamplat?

    RăspundețiȘtergere
  6. Anne, daca iti place si mai vrei, negociezi tariful:)...mie mi se pare absolut decent sa oferi prima ora gratuit...si nu foarte multi psihologi o fac, dar mie asta mi se pare extrem de important pentru ca practic surmontezi piedicile mentale de genul: "aoleu, arunc cu banii pe fereastra" sau "cu ce ar putea sa ma ajute pe mine ala?":)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sincer, foarte multi avem nevoie de discutii si chiar sedinte la psiholog, dar pentru salariile noastre sunt chestii care se incadreaza in categoria : " nu ne permitem".
    Nu e o lume comoda, pentru ca si noi contribuim la senzatia de incomod din plin si pentru ca nu ne permitem, incercam cumva sa ne " reparam " singuri sau macar sa constientizam ca se intampla ceva si sa ne dam seama - daca putem - cam ce!

    RăspundețiȘtergere
  8. anonim...intre a nu face nimic si a incerca sa "te repari singur" ...clar e de preferat a doua varianta chiar daca rezultatele sunt doar partiale.

    RăspundețiȘtergere