marți, 31 iulie 2012

1 an


Azi am implinit un an de blogging desi mi se pare ca scriu aici dintotdeauna. Nu sunt adepta aniversarilor oficiale dar e totusi e varsta cand incepe sa mearga pe picioarele lui si merita cinstit cu niste statistici:

  • sunt pe pozitia 16541 in zelist, asta inseamna ca daca s-ar organiza alegeri maine, blogul meu ar fi votat de 0.00000001% din romani :)
  • cea mai vizualizata postare a fost asta
  • post-urile sunt dezlanate, nu respecta normele metodologice ale unui articol care se respecta (un om de presa poate ar fi ingrozit) scriu despre scoala cand incepe vacanta, nu pregatesc articole de sezon (gen Paste, Craciun) in schimb scriu din toata inima, scriu ce simt si scriu cu toate mastile jos.
  • m-am intalnit offline cu un singur cititor al site-ului si am descoperit cu stupoare (sic!) ca de fapt ne cunoastem...cat de tare poate fi asta?:) acum mi s-a cam facut frica de experiente de genul asta.
  • cititorii mei se numara pe degetele de la o mana si asta daca statisticile mele imi arata ce trebuie pentru ca la un moment dat imi arata ca toti sunt din Olanda (!) deci s-ar putea sa dea putin rateuri sau sa nu stiu eu sa le interpretez:) nu stiu exact cine sunt dar mi-s dragi de nu mai pot si atata timp cat nu-mi apare “0” o sa continui sa scriu.
  • nu am folosit imagini pentru posturi desi am inteles ca asta le face mai “citibile”
  • nu l-am link-uit cu facebook sau google+ sau alte butoane
  • nu am primit nici o leapsa dar mi-e frica de ele , nu stiu de ce – le asociez cu email-urile care circulau intr-o vreme cu poze gingase si mesaje meditative iar la sfarsit bomba: daca nu dai mai departe la 10 persoane, ceva groaznic o sa ti se intample in urmatoarele zile
  • nu am avut nici un hater desi comentariile sunt la liber (bine, asta s-ar putea sa aiba putin de-a face cu punctul 1)
  • mi-am gasit bucati de blog pe alte bloguri dar culmea, asta nu m-a suparat deloc, dimpotriva m-am simtit magulita ca cineva a preluat ce am scris eu. Daca punea si sursa era perfect, dar asta e, nu traim intr-o lume perfecta.
  • am fost adaugata in blogroll-uri de oameni de care n-aveam ca ma citesc si pentru asta le multumesc!

Acestea fiind zise: la multi ani blogule! (ce ciudat suna:))

12 comentarii:

  1. La multi ani blogule! :) si propietarei, la multi ani de scris ca scrie bine.
    m-am amuzat copios la postarea asta. in special la punctul 4 :))) chiar tare!
    cat despre blog, eu cred ca fiecare il face cum ii place, nu cum spun regulile, daca e din placere si nu urmaresti sa ajungi in vreun top.
    al meu, de exemplu, ma caracterizeaza din plin: cu mult rosu si ca un pom de Craciun :)). blogul meu sunt eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multe articole inainte si la multi ani proprietarei!

    Cred ca ma simt cu musca pe caciula ... sau cu laleaua pe caciula, pentru ca in momentul in care ti-am gasit blogul l-am luat serios la rasfoit ... Poate acolo a fost "blocajul" pe Olanda si tulburarea obsesiv-compulsiva din statistici:)))

    Eu iti multumesc pentru fiecare articol pe care l-ai scris si iti mai multumesc pentru ca m-am inspirat dintr-o lista de lectura.

    Crista

    RăspundețiȘtergere
  3. Multi ani inainte! Si macar un hater cat de curand. Sa simti si tu ca traiesti! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. tina, mie-mi place site-ul tau ca e plin de maci iar florile astea imi inspira o multime de lucruri faine datorita culorii intense, fragilitatii dar in acelasi timp rezistentei in conditii vitrege:) iar tu ai un mac chiar si la avatar:)

    crista, multumesc pentru lamurire:) credeam ca a luat-o razna blogspotul:) si eu iti urmaresc aventurile "olandeziene" si in curand elvetiene...

    marius, pai sa vina haterul zic! ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. sigur ai ceva rateuri! :)
    La multi an blogului tau, si tie cat mai mult chef de scris!

    RăspundețiȘtergere
  6. La multi ani inainte. Si la scris asa cum iti vine, ca noua ne place.

    RăspundețiȘtergere
  7. gabi, si eu cred ...sunt statisticile gratuite de la blogger deci n-au cum sa fie foarte precise:D

    anca, multumesc tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit mai demult articolul, dar azi mi-am adus aminte ca am dus-o si eu mult si bine cu ne-moderarea comentariilor, la inceput. Bucura-te cat inca mai poti. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. pai tu mi-ai zis sa le las la liber si eu te-am ascultat:)

    deci...sa inteleg ca haterul e dupa colt?!?

    :D

    RăspundețiȘtergere
  10. La multi ani, cu intelepciune :)

    RăspundețiȘtergere
  11. multumesc, Anki!

    am intrat pe blogul tau si arata foarte...apetisant:))

    RăspundețiȘtergere
  12. La cit mai multi ani blogului tau si cit mai multa inspiratie si articole. Sa nu te opresti din scris niciodata. Sa nu pierzi niciodata sinceritatea din scris.

    RăspundețiȘtergere