vineri, 10 august 2012

Scurt/2


De ce majoritatea agentele imobiliare sunt imbracate si fardate pe tipologia pitzi? Exista studii care dovedesc ca decizia de a vinde/cumpara creste direct proportional cu sex-appealul lor?

De ce nu se amesteca pasta de dinti aquafresh inauntrul tubului chiar daca o pisezi bine, ci iese tot separat in alb-rosu-albastru? (asta e de la fiica-mea)

Au inceput sa vina studentii in Bucuresti, bobocii care au intrat acum in anul 1. I-am vazut cu parintii de mana (la modul simbolic ca nu se tineau de mana) si m-a emotionat privirea lor, Mi-aduce aminte de privirea mea de acum...mult timp. Iar parintii - pe fata parintilor se citeste putina intimidare, confuzie si un pic de ingrijorare, ceva la modul: “Doamne, cum imi las eu copilul singur aici?”

Am un vizitator care a ajuns la mine cautand: “versuri pentru mama si tata de pus pe FB”. Here we go:

Draga mama, draga tata
Va pupam frumos si gata!

Mai am unul care a cautat “i-am bagat-o lui tanti in fund” Pe acesta n-am cum sa-l ajut.

6 comentarii:

  1. :)))))))))))))))))))))))
    mi-au placut versurile. poeto!
    cat despre celalalt, are o prietena a mea o expresie: "Doamne, mare ti-e gradina si multi prosti i-au sarit gardul".
    felicitari fiicei tale. la varsta asta isi pune intrebari care mie niciodata nu mi-au trecut prin cap.

    RăspundețiȘtergere
  2. a mea fiica nu doar ca pune intrebari incuietoare dar asteapta si raspunsuri bine documentate...baiguiala mea: "pai, asa e pasta..." nu a fost acceptata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) interesante cautarile. ... nici dilemele voastre nu se lasa mai prejos. :) Spor la aflat raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. la tine impactul intrebarilor o sa fie dublu, asa ca iti urez mult succes:)

    Poate ar trebui sa instituim un club al mamelor care cauta raspunsuri la intrebarile dificile ale copiilor...sau macar un grup de suport ... ceva de genul asta...hahaha

    RăspundețiȘtergere
  5. A cautat Alfa-Curiosul pe google si a zis ca pasta de dinti iese dungata fiindca inauntru sunt recipiente diferite care se intalnesc la capat (cica scrie pe wiki... mie mi-e lene sa caut la ora asta).

    RăspundețiȘtergere
  6. Fiica mea ii mii-de-multumeste Alfa-Curiosului pentru ajutor:) intr-adevar se pare ca exista un dispozitiv inauntru care se deplaseaza o data cu consumarea pastei si de aceea nu se simte la mana...de abia astept sa se termine tubul sa il tai si sa vad cum arata chestiunea...acum m-a facut si pe mine curioasa :))))

    RăspundețiȘtergere