miercuri, 24 aprilie 2013

Domnul Dicu


Stateam cuminte la banca, asteptand sa-mi platesc rata cand deodata se deschide usa si intra Domnul Dicu. De unde stiu ca era domnul Dicu? Pai simplu, una din fetele de la birou sare in sus pe arcuri si I se lumineaza fata cand il vede:

-Bine ati venit, Domnule Dicu! A fost greu sa ne gasiti? Imediat termin cu domnul si va iau pe dumneavoastra...
Domnul care avusese ghinionul sa nimereasca in calea fericirii ei, a avut parte numai de “mustruluieli” de genul: chiar vreti sa completam si asta? Vi le trimit eu pe mail ca sa nu mai pierdem timpul sau apoteoticul: sigur vreti extrasul de cont pe ultimele 3 luni? Ca dureaza mult sa scot la imprimanta...
In fine, dupa ce reuseste sa-l expedieze pe nefericit, se intoarce cu cel mai larg zambet posibil spre domnul Dicu:
-Dar, va rog, luati loc, va creez acum contul...imi spuneti adresa?
-Str Ghiocel nr 4..
-Hmmm...pe unde vine asta, nu cumva in zona? Sunteti chiar langa noi Domnule Dicu, puteti sa veniti mai des...hihihi...hoho..
-Asa...si mobilul...e cel pe care v-am sunat? Sigur e acelasi? Ca pot sa-l verific l-am salvat in telefon, sa-mi dati toate telefonale...E IMPORTANT sa va contactam daca apare ceva urgent...
-Asaaaa...casatorit sau necasatorit?
Aici face o scurta pauza si apoi spune repede: Este rubrica separata aici si de aia va intreb!!!

In momentul ala n-am mai rezistat si m-a pufnit rasul...am zis ca asta e, daca ma intreaba de ce rad o sa-i spun ca sufar de o boala pe sistem nevos care ma face sa izbucnesc in ras in cele mai neasteptate situatii.
Dar zau ca era penibila cum se straduia sa-l agate pe domnul Dicu, atat de netransparent si de ridicol. Pur si simplu imi venea sa ma duc sa-i spun prieteneste ca isi face un mare deserviciu si domnul Dicu se va gandi cel mult la o noapte fierbinte. Sau nu? Asta e noua abordare in materie de flirt?

Sau vorba sotului: tu n-ai vazut ce avea domnul Dicu in cont...:)

5 comentarii:

  1. Savuroasa povestea, si geniala replica sotului! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu vreau sa stiu cum arata Domnul Dicu :-)

    Diana

    RăspundețiȘtergere
  3. hehehe...ma grabeam si n-am mai putut sa stau, dar zau ca era un spectacol pe cinste...pe la a cincea replica deja ajunsese la "per tu" si trecuse de partea cealalta a biroului sa-i arate nu stiu ce pliante.

    totul s-a desfasurat foarte rapid, e clar ca traim in secolul vitezei:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana, domnul Dicu avea un tricou spalacit si cu o casca de motociclist in mana si era asa, cam derutat de atacul domnisoarei...hmmm, singura speranta ramane suma din cont:))

    RăspundețiȘtergere
  5. show me the moneyyyyyyyyyyyy :-) ha, ha, ce avantaj au lucratoarele din banca! Pot alege dupa suma din cont, direct.
    Diana

    RăspundețiȘtergere