vineri, 29 iunie 2012

Daca ar fi sa scrii o carte, despre ce ar fi?


Acum ca vine vacanta si/sau concediile e timpul sa ne relaxam si sa ne lasam imaginatia sa zboare...prin urmare, in loc sa citim o carte, ce ar fi sa scriem o carte?
Ma rog, exagerez eu, nu poti sa scrii o carte in sapte zile de concediu sau hai sa zicem doua saptamani dar cred ca este un util exercitiu de imaginatie sa incercam sa creionam o schita, un capitol sau un mini rezumat. Intrebarea nu este pusa intamplator, am zis “o carte” deci una singura, deci trebuie sa fie despre ceva cu adevarat important pentru tine, ceva ce te atinge in cele mai sensibile si profunde unghere. Nu trebuie sa fie roman clasic, poate sa fie si SF sau autobiografica sau poate sa fie un volum de poezii, important e sa fie ceva ce rezoneaza cu tine la un nivel foarte profund si ai vrea sa impartasesti cu altii.
Nu exista nu am talent (nu e concurs), nu exista nu am timp (esti in concediu, da?) nu exista e prea mult o carte (am zis ca poate sa fie si un capitol, o pagina, cuprinsul doar). Mi-ar placea tare mult sa mi le trimiteti sa le “public” aici pe blog (cu mentionarea autorului, bineinteles) ...sunt sigura ca vor fi niste surprize foarte placute.
Pana la sfarsitul verii.
PS Eu as scrie ceva gen povete, proverbe din batrani...hmmm nu prea sunt eu batrana dar in orice caz, ceva prin care sa impartasesc din experienta mea astfel incat ceilalti sa invete ceva din greselile mele.

6 comentarii:

  1. pai ia sa vedem cu ce vii la sfarsitul concediului. eu o sa fiu atenta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hey, eu am zis ca pasez la altii si m-am trezit eu cu un task:)

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bag:D hait,poa' sa fie un amalgam? adica si povete, si ganduri, si papa bun? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Uraaa, avem un candidat!!! poa' sa fie orice, numai sa fie:)

    trebuie sa ma gandesc si la un premiu, nu de alta dar nu e lucru usor sa scrii o carte sau o pagina de carte :)

    RăspundețiȘtergere