joi, 6 decembrie 2012

Mos Miculaie

Nu ma intrebati de ce ii spune asa, ca habar n-am...oricum ii este foarte simpatic mosul de cand a gasit ghetutele pline. I-am luat dulciuri si un teatru de papusi de la Ikea, foarte simpatic...ne-am jucat pana ne-au durut degetele:) Apropo, aveti idee ce este personajul cu ochelari si steluta?
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20223325/


Repetam mereu poezia pentru serbare si dupa ce am reusit s-o invatam cat de cat...a horarat ca nu-i place si mai bine pune de la ea, astfel incat versurile "eu sunt zana cea mai mica/mica mica frumusica" au devenit "eu sunt mare brontozaur/mare,mare cel mai mare" si tot asa , a macelarit toata poezia.

Parca vad ca la serbare ne da afara educatoarea pe amandoua:) Oricum, o sa fie distractiv, de abia astept!

2 comentarii:

  1. Personajul cu ochelari si steluta imi pare a fi un "sinucigas" din asta pasionat de adrenalina :-)) e intr-un tun iar steluta e scanteia fitilului care arde

    RăspundețiȘtergere
  2. hahaha...acum ca ai spus tu, mi se pare foarte veridic, dar la momentul respectiv m-am uitat la personaj si n-am reusit sa-i dau de capat....mai degraba ajunsesem la un compromis ca e un aviator care piloteaza un avion cu roti:D si steluta era de la stelele de pe cer, dar e clar ca era cam trasa de par explicatia:)

    RăspundețiȘtergere