luni, 7 mai 2012

Daca

Daca as putea sa nu ma mai flagelez in halul asta...
Daca as putea sa-mi fie macar putin mila de mine...
Sunt un nimic.

Sunt un nimic :(

7 comentarii:

  1. Esti mult, esti TOT, ma auzi?
    Sa stii ca sunt aici pentru tine, seriously, am fost in locul in care esti.
    Te imbratisez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti multumesc Monica, nu stiu cum e la altii dar eu sunt cel mai mare dusman al meu. Si cel mai eficient , ca stiu exact unde sa lovesc:( din fericire, am antrenament si reusesc sa ies din capcana asta desi doare la fel de fiecare data:(

      Ștergere
  2. N-o sa devina mai usor cu timpul, dar te vei descurca mult mai bine. Ai putina rabdare sa treaca perioada critica, si-o sa fie bine si roz si cald! :)
    P.S. : S-ar putea scoate verificarea pentru spam? Incurca mult comentatorul, si nu prea ajuta (am fost si eu pe blogspot, deci nu zic din carti, si e doar o sugestie, te rog sa n-o iei personal).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anne, nu stiu exact despre ce spam vorbesti...mie nu-mi apare nimic cand scriu un comment..la tine apare ceva de genul dovediti ca nu sunteti robot si trebuie sa scrii niste litere afisate intr-o casuta? eu n-am activat nici un spam check, e cumva by default? o singura data am gasit un comentariu de-al Mariei in folderul de Spam (din admin) si l-am scos de acolo dar acum am verificat si e gol. O sa incerc sa dezactivez optiunea de spam, daca nu reusesc, o sa-ti cer ajutorul:)

      Ștergere
  3. Am revenit de pe meleaguri indepartate (din capul meu).
    Da, blogspot ma pune sa introduc litere si cifre ca sa demonstrez ca nu sunt robot (si da, era default intr-o vreme). Ia sa vedem daca e cazul si de data asta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mhm. Tot apare...

      Ștergere
    2. gata, am gasit optiunea si am debifat-o:) sa-mi spui daca e ok de data asta....

      Ștergere