Dupa succesul fulminant inregistrat de
partea intai, m-am hotarat sa fac partea a doua:
- cubulet branza cu mucegai +boaba strugure +cubulet mar; toate infipte in scobitoare (sau cubulet de ananas in loc de mar)
- fasole verde tip “fideluta” , fiarta si amestecata cu maioneza (eu o cumpar) plus un catel de usturoi tocat marunt
- ansoa pe paine prajita
- avocado taiat in doua, scobit, pasat si amestecat cu ceapa tocata marunt si rosie la fel de bine tocata. Cu acest amestec se reumplu jumatatile de avocado scobite. Patrunjel si sare deasupra.
- saleuri: paine unsa cu unt, branza rasa deasupra, totul la cutor 20min
Gata, nu mai stiu.
Spor!
tu stii ca eu sunt la cura, nu? :))))
RăspundețiȘtergeredeja salivez. nici nu vreau sa stiu mai multe despre ele. :)
hehehe...sunt doar antreuri, nu se pune;)
ȘtergereMai sunt si rosiile umplute cu pasta de branza cu marar si usturoi. Sper ca nu m-a auzit g.
RăspundețiȘtergere